God morgen!

Har du sett den fantastiske månen i dag?

Med ti kuldegrader og skyfri himmel var det mer månelyst enn på lenge i Hamar mandag morgen.

I skrivende stund er det litt usikkert hva vi har å by på av redaksjonelle saker i dag.

Det er ganske sikkert at vi kommer med en artikkel om at byggingen av Mjøstårnet i Brumunddal skal filmes.

Vi jobber også med en sak om at Riksantikvaren kommer på banen (!) med et nytt innspill om jernbane på bru over Hamarbukta. Om denne saken blir ferdig i løpet av dagen er litt usikkert.

Derimot er det helt sikkert vi ganske så fort - sannsynligvis ved 08-tiden - kommer med nok en sak om Storhamars storseier over Sparta. I dag kan du lese hva Mester Erik sier om kaptein Kodie Curran.

Morgenfuglene mandag leste helst om hockey. Saken om at Sparta-treneren skal ha vist fingeren til Storhamar-fansen gikk aller best på nettavisa ved 07-tiden.

Måten norgesmester Aleksander Melgalvis fra Brumunddal brukte kongepokalen på - da han stilte seg opp splitter naken - får også mange til å klikke.....

På tredjeplass følger saken om at Stange kommune i år skal tilby jul for enslige for første gang.

TA GJERNE KONTAKT - OG SE PÅ DEN MÅNEN!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.