God morgen - eller det er vel straks best å si "god formiddag"!

Klokken har rundet 08.30 og det er nok en stille og fin søndag morgen.

I Hamar er det oppholdsvær og 13 grader.

Slett ikke ille.

De første hundeeierne har allerede gått den faste runden sin her på Børstad. Det er litt morsom: Man ser hunden først og så vet man av erfaring hvem som kommer fem meter lenger bak.

Riktig så koselig!

Men - vi skal ikke bare kose oss - vi skal jobbe også:

Denne søndagen blir den største jobben for undertegnede - nest etter å redigere denne nettavisen minutt for minutt - å dekke bruktmarkedet i Strandgata. Det er en av de hyggeligste jobbene jeg gjør. Vaffelkak (vafler på østlandsk) er det også å få kjøpt. Her kan du møte hun som skapte suksessen.

Vi kommer også med fyldig dekning fra sportens verden.

Høydepunktet for mange blir nok kampen til Storhamar Hockey i Stockholm. Den blir viktig med tanke på videre spill i CHL. Her kan du lese hva superhelt Christian Larrivée sier etter kampen der Hamar-laget fikk juling i Finland.

Fart-jentene kan i ettermiddag innta tabelltoppen. Den kampen får du verdens beste dekning av på dette nettstedet. Her kan du lese fredagens forhåndsomtale av kampen.

Utpå ettermiddag vil vi offentliggjøre lederartikkelen fra mandagens papiravis. Du som følger oss på nettet får lederartiklene - og det meste fra papiravisen - om lag et halvt døgn før de som venter på papiravisa. Her kan du lese lørdagens lederartikkelen om Hai Hang og Brumunddal. Konklusjonen var ikke nådig med brumunddølene.....

Her er en HA-lesernes favoritter denne søndagsmorgenen:

1: Rapport fra politiets aktivitet lørdag kveld og natt til søndag.

2: Rapport fra åpningen av Festiviteten i Hamar.

3: Rapport fra fredagens hendelse der en mann med kniv skremte folk på Hamar vest.

Men nå gjelder det å kose seg på søndagen - det er en uke til neste gang!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.