God morgen!

Lett regn og rikelig med plussgrader er slett ikke ille.

Denne torsdagen blir bra - i alle fall om vi alle gjør vårt beste for å få den bra.

En som fikk en tøff start på dagen var Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth: Via lokalavisa fikk hun vite at hun er vraket fra toppen av listeforslaget i Løten Arbeiderparti. Vi kommer med mer stoff om den saken.

Vi skal også en tur til CC Hamar der en butikk gjenåpner.

Etter planen kommer vi også med rapport fra Sjusjøen. Derfra meldes det om storinnrykk.

Sporten vil blant annet skrive om følgende tema:

CHL - hva er det? Og: Hvor gode er lagene Storhamar skal møte?

HA en god dag - gjerne med HA!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.