God morgen!

Eller  - ærlig talt: God formiddag!

Det er mandag og første ordentlige (tjuvstartet søndag morgen) arbeidsdag etter ferien.

Derfor er denne bloggen halvannen time senere enn idealtiden.

Men - det skal ikke gå ut over kvaliteten på det du får ut over dagen.

I Brumunddal jobber vår medarbeider med en sak om en lokal bedrift som kjøper opp en bedrift i nabofylket. Den saken får du lese her på tidlig formiddag.

Vår Stange-journalist varsler en artikkel om skoleskyssen sør i kommunen. Det brukes ord som strid og krangel. Følg oss her - og hold deg oppdatert.

I Hamar jobber vår ekspert på Hamar kommune med en artikkel om forfall på kommunale eiendommer. Dette er en omfattende sak og følgelig tør vi ikke love at den blir ferdig i dag.

En sak om ett års jubileum for en gjenbruksbutikk i Brumunddal er derimot ikke langt unna.

Om lag 30 (tretti) andre artikler kommer også!

Ha en god dag - gjerne med HA!

Denne mandagen har vi allerede publisert blant annet disse sakene:

Brumunddals-kvinne satser på yoga.

Voksne kvinner tatt med promille i Alvdal og Gjøvik.

God dag!-spalte der Anne Ekornholmen skriver om en kommende ferie med bismak.

OG; Den mest leste saken denne mandagsmorgenen er Mattilsynets stenging av et bare ett år gammelt spisested i Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.