God morgen!

Ekstra god er morgenen for noen av oss - i alle fall de av oss som har siste arbeidsdag før noen uker ferie i dag.

Noen ting er verdt å vente på. Ferien er en av de tingene.

Før den tid skal det jobbes litt.

Dagens morgenblogg er den tynneste jeg har lagd i år. Det nytter det ikke å skjule. Men etter en drøy mannsalder i bransjen vet jeg at det vil komme nyhetssaker på løpende bånd.

Apropos løpende bånd: 

En av sakene vi vil skrive om i dag er folk som krysser jernbanelinja på rødt. Jeg så selv - og tok bilder - da en kvinnelig jogger bøyde seg under bommen og jogget over på rødt på Jessnes forleden. Fra høyre kom toget! Gjett hva Bane Nor sier om den slags oppførsel?

I dag vil vi besøke hockeyheltene fra Storhamar. I dag er første fellestrening - på barmark. Vi er der - som vi er resten av sesongen.

Kultur-redaksjonen dekker Prøysens bursdag på Prøysenhuset på ettermiddagen med Vigdis Hjort  blant deltakerne. Og det blir jordbærfest som vanlig.

I tillegg tør jeg garantere ytterligere om lag 30 andre nyhetssaker før mandagen blir tirsdag - og ferien starter.

PS: Mest lest denne mandagen er artikkelen om at 81 ble tatt for råkjøring i Østerdalen søndag kveld.

Nest mest lest er gårsdagens artikkel om møkkete toalett på Skibladnerbrygga i Hamar.

Bronsen går til artiklene om HamKam - som synes å være langt unna medaljer.

TIL SLUTT: HA EN GOD SOMMER - GJERNE MED HA!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.