God morgen!

Si hva du vil om Belgias evne til å holde ballen i laget, men så lenge det ikke blir mål så hjelper det lite. Jeg jubler ennå.

Som om det ikke er nok: Hvis England vinner i dag så er det slik at "jeg" vinner finalen uansett hvem som taper den.

Tilbake til jobben: I dag skal vi skrive om disse sakene:

I Hamar kommer det et nytt tilbud om å leie kano. Det kan du lese mer om her litt utpå dagen.

Hvordan har brannvesenet det når forbudet mot grilling og bål må håndtere? Svaret får du her.

I serien om HamHams veteran-stjerner kommer vi i dag med en spiller mange av oss ble imponert av: Terje Kojedal. Her kan du lese saken om Vegard Skogheim.

Vi rapporterer også fra byggingen av en ny barnehage i Stange.

Apropos bygging: Hvem er de 950 eierne av Utstillingsplassen Eiendom - selskapet som nå bygger bolig nummer 500 i Hamar? Vi presenterer komplett liste og viser hva hver enkelt får i utbytte. Her kan du lese en allerede presentert sak om selskapet, dets overskudd og bygg.

Dagens "God dag!" - presentert her på nettavisen ved 7-tiden - har et fantastisk forslag til nye kommunegrenser på Hedmarken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.