God morgen!

Og for en morgen: Sol ute og sol inne - og Sverige og England videre. Jeg gleder meg allerede til å se kampen mellom de to på sistnevntes hjemmebane lørdag. Og (nesten) like gledelig: Grisespillende søramerikanere sendes hjem.

I dag er det VM-fri.

Her er noe av det vi vil fylle tomrommet med:

Hva skjer på E6-prosjektet gjennom Hedmarken nå i ferietiden? Vi sjekker og gir deg full rapport.

Hvordan gikk det da Hamar Game Collective dro til Kina for å promotere seg?

Hvordan er egentlig arbeidsforholdene på flyktningkontoret i Hamar?

Vi gir deg svarene - følg oss her!

Lurer du på hva morgenfuglene helst leste på h-a.no denne morgenen?

Det store intervjuet med Ap-senior Jan Larsen leses aller mest.

HAs utmerkede E-avis - en elektronisk utgave av papiravisen der du kan bla og zoome og kose deg - leses også mye.

Med andre ord: Skulle du synes det er for varmt til å gå ut i postkassen så kan du finne HA på nettet....

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.