God morgen!

Joda - det er en strålende morgen. Igjen. For min egen del skulle gjerne Mexico ha gjort slutt på VM-pinen for Neymar, men man kan ikke klage siden Brasils seier var fortjent. Mer moro var andreomgang - og resultatet - mellom Belgia og Japan.

I dag er det to store kamper. Selv heier jeg på England og Sverige.

FØR DEN TID SKAL DET JOBBES!

I dag kommer vi med artikler om følgende saker:

Tidsskriftet Kapital har lagd en oversikt over landets 500 største bedrifter. Vi har sjekket hvordan lokale bedrifter gjør det. Etter planen vil du på formiddagen kunne lese om hvilke ni bedrifter fra Hedmarken som er med - og hvordan de gjør det. Her kan du lese om 17 nye virksomheter - en sak vi presenterte i går.

Utpå dagen kommer det et større intervju med Jan Larsen, leder for seniorene til Arbeiderpartiet i Hamar. Det intervjuet vet vi at mange ser fram til - etter en tid med mye uro i Hamar Ap.

Vi har allerede presentert en større sak om tørken og problemene for landbruket. Den kan du lese her.

HA en strålende dag - gjerne med HA!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.