God morgen!

Joda - etter en uke med livgivende regn på en daglig basis på eget jorde i sydligere strøk er det faktisk litt godt å se at det kommer noen dråper her også.

Men - det trengs mye mer. Skulle du være lei deg for kjøligere vær og regn så "trøst" deg med at folk sør i Europa har hatt det slik i mange uker.

SÅ:

Dagens høydepunkt for mange (av oss) fotballgale blir cupkampen mellom Start og HamKam. Vi lover deg å servere den best tenkelige dekningen av storkampen.

Vi vil også skrive om hvordan Hedmarken skal kjempe for å få flere turister til å bruke mer tid her i området.

Om noen minutter kommer det en god sak om Koigen i Hamar. En kjent politiker vil heise miljøflagg.

OG:

Dagens mest lest saker på morgenkvisten var disse:

1: Gårsdagens nyhet om modølen som måtte gå på dagen fra jobben der han i fjor tjente 17 millioner kroner.

2: Gårsdagens nyhet om at Storhamar-treneren er kåret til Europas beste.

3: En NTB-sak om at Tesla sier opp 3.600 ansatte for å spare penger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.