God morgen!

Og - det er bare å si det som det er: Det blir nok en varm dag.

Jeg får si som i vinter: Vi er heldige vi som har innearbeid!

I dag vil vi skrive om disse sakene:

Nok en sentrumsbutikk gir seg i Hamar. Vi har intervju med innehaveren.

I kveld står slaget om Vien gård og jordvernet i Hamar kommunestyre. Den saken følger du nest best i HA - vi blir nok knepent slått av det å følge saken "live" i kommunestyresalen.

Vi skriver mer eiendomsskatten som skaper så sterke følelser i Ringsaker.

Vi vil også komme med forhåndsomtale av kommende helgs begivenheter i Hamar. Det ligger an til en kjempehelg med ølfestival, Briskeby-turneringa i fotball og Stoppested verden.

SPORTEN vil dekke disse sakene:

Tonje Enkerud debuterer på A-landslaget i kveld.

Stort friidrettsstevne på I Oslo i kveld med flere lokale helter.

HamKam-trening

I dag "lover" jeg å presentere sykkel-saken fra Løten. jeg i går mer enn antydet at skulle komme på nettavisen. Jeg beklager, men som du sikkkert opplevde selv så sto begivenhetene og hendelsene i kø her i går.

Denne morgenen ble disse sakene mest lest på HAs nettavis:

1:  Bil mot MC ved Vang Auto i Hamar onsdag morgen.

2: En spesiell politirapport fra Hunndalen ved Gjøvik der en sykkeltyv ble løpt inn av sykkeleieren.

3: Stor trafikk på vår e-avis - den finner du her - tyder på at mange synes det er for varmt å gå ut i postkassa....

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.