God morgen, HA-leser!

Klokka 05.20 ringte vekkerklokka til undertegnede, og varslet en ny og spennende nyhetsdag. På min faste pendlerstrekning mellom Lillehammer og Hamar var det lett å se tegn på hvordan Mjøsa har steget oppover og slukt strandkanten. Og vårflommen, den skal vi dekke videre også i dag. Blant annet skal vår lokale reporter i Ringsaker oppsøke Verven, for å se hvordan sjefsutbyggeren selv bor i strandkanten.

HamKam gjester Kongsvinger klokka 18 i kveld. HA-sporten er tilstede og dekker det spennende lokaloppgjøret for deg.

Lokaloppgjør blir det også når Ridabu og Trysil møtes klokka 20.00 på Black River Park, i den lokale 4. divisjon. HATV er der, og vil sende hele kampen live for deg!

Klokka 16 kommer en kunngjøring som mange hockeyfans på Hedmarken nok har ventet spent på. Da får vi vite hvem de gule og blå skal møte i første runde av Champions Hockey League til høsten. Vår reporter er i København for å dekke trekningen.

Men allerede nå ligger det flere ferske saker ute for deg, som du kan nyte til morgenkaffen. Blant annet er direktøren i Statens Vegvesen bekymret for trafikksituasjonen i Strandgata i Hamar. Bekymret er også Mocci Ryen, dersom Stoppested Verden ikke får støtte til videre drift. Du kan også lese om Hamar-bedriften Mantena, som er på jakt etter nye verkstedlokaler.

Og dersom du er nysgjerrig på hva russen i Innlandet har funnet på i natt, kan du lese om det her.

Vi legger fortløpende ut en sak om Harriet fra Hamar som skal holde 17. maitale i sjømannskirken i New York i den vakre Hedmarksbudnaden.

Nyt dagen før dagen med HA!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.