God morgen og god mandag. 

I dag blir det mye fokus på vann her på internettet.

Den pågående mjøsflommen har full oppmerksomhet i HA-redaksjonen. Dette er godt stoff for leserne og vi gir deg rapporter fra hydrologene i NVE om hvordan vannstanden utvikler seg utover dagen.

Energiselskapet Eidsiva er også opptatt av vannstand, men også bioenergi. I dag feirer Eidsiva Bioenergi seg selv som 10-åring på Trehøringen. Olje- og energiminister Terje Søviknes kommer. Det samme gjør HA.

HamKam spilte 1-1 mot Nest-Sotra i går og etterpå varslet bortelaget protest etter et omstridt straffespark til HamKam på overtid.

Vi er på plass på Briskeby også i dag og lager en oppfølger på HamKam.

Du kan også få et innblikk i hvordan høyhuset i tre i Brumunddal blir og du kan lese en koselig reportasje om en ordentlig fiskefamilie. 

Det er bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.