God morgen og god onsdag.

Jeg har sovet som en stein i natt og i alle fall ikke latt meg forstyrre av Russen, slik mange andre åpenbart er.

Uansett:

Vi har flere ting på menyen i dag.

Vår krimjournalist, Trond Svendsen, som har fulgt Janne-saken siden den første savnet-meldingen kom inn, skriver en kommentar om saken hvor han skriver om tiden framover. Den saken publiserer i dag formiddag.

I Hamar diskuterer politikerne kommunedelplan og snart braker det løs på torg og gater i Brumunddal. 

HamKam spilte en god kamp i går, men måtte ta til takke med ett poeng mot Sandnes Ulf. Det kommer temmelig sikkert en ny HamKam-sak i løpet av dagen.

Vi er også på plass når Storhamar møter Terntes til den første (best av to kamper) i Bergen i kveld klokken 18.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.