God tirsdag. Min påske ble tilbragt på Gran Canaria (en tur du forøvrig kan få et lite innblikk i her).

Første dagen etter ferie kan i mange tilfeller bli litt slitsomt, men i dag har vi så mye å glede oss til. I alle fall om man er litt interessert i ishockey.

Etter seks år på rad med Stavanger Oilers og ytterligere tre år med tørke er sjansen der. Til å ta hjem bøtta for første gang på ti år.

Når Storhamar tar i mot Lillehammer klokken 19.00 til den første NM-finalen er vi selvsagt på plass i CC Amfi med vårt team av journalister.

I timene før start vil vi også komme med det siste nye før kampen.

Du kan jo i den sammenheng lese intervjuet med Fredrik Söderstrøm som ble lagt ut nå i morges.

HamKam tok ett poeng i sin første kamp i Obos-ligaen. Kjenner jeg sporten rett, kommer det en oppfølgerartikkel om laget i grønt og hvitt i løpet av dagen.

Men det blir ikke bare sport.

I påsken ble en 19 år gammel gutt siktet for seksuelle handlinger mot to jenter etter The Gathering. Vi følger opp denne saken i dag.

Vi jobber også med en artikkel om sorggruppe for etterlatte etter selvmord som muligens blir publisert i dag, samt en rekke andre artikler som kommer i løpet av dagen.

Og skjer det noe i vårt område så kaster vi oss selvsagt rundt.

Ha en fin dag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.