Dette er noen av tingene HA vil skrive om denne mandagen.

Aller først: God morgen/God formiddag!

Neida, vi som jobber med HAs nettavis har ikke tatt påskeferie. Vi er bare litt sene med denne dagens morgenblogg.

Måleren som forteller hvor mange som leser de ulike artiklene tyder da også på at leserne våre er litt "trege" denne mandagen.

Vi jobber med følgende saker:

Tidlig på formiddagen/morgenen vil vi bringe en kjapp sak om en forretningsmann som liker å kalle seg "en enkel gutt fra Moelv". I fjor tjente han like mye som de fleste av oss gjør på 20-30 år. Det vil han ikke snakke om. Vent og se.....

Stange-reporter Henning Holter Christensen ligger like tett på diskusjonen om utbyggingen av Tingvold som en klegg følger huden din en svett sommerdag. Også denne mandagen i den stille uken kommer Henning og HA med mer om den saken.

Trude Ånnevik - vår faste sjef for Krøniken - vil i dag fortelle fra sitt møte med Hussein. 17-åringen fra Syria jobber hardere enn de fleste for å lære seg norsk. Du kan lese den søte historien litt utpå dagen.

Løten-reporter Hanne Maren Torpen Hokstad drar i dag til Budor for å finne Oslo-folk. Spørsmålet hun vil stille er: "Hvorfor i all verden kjøper dere hytte på Budor?" Svarene får du - som vanlig - her!

Sportsredaksjonen vil ganske sikkert komme med mer stoff om heltene fra Storhamar Hockey. Kjenner vi sportsgutta rett blir det noen ord også om HamKam.

Denne mandagen viste vårt leserbarometer altså at mange drøyer litt lenger enn vanlig før de går på internettet.

De som sjekket HA ved 8-tiden leste blant annet disse sakene:

Leserinnlegget der jernbanepensjonistene i Hamar bekymrer seg for jernbanen.

Intervjuet med lillehamringen som avgjorde finalen mot Storhamar i 1994 ble også mye lest.

Men aller mest lest var HAs utmerkede E-avis - det tyder på at mange av våre lesere har skjønt det vi internettjournalister har mast menge om: HA er like bra på skjerm som papir - og så slipper du å gå ut av senga for å finne avisa.

OG: Du har den med deg over alt.

E-avisa finner du her. er

HA en god dag - enten du leser oss på skjerm eller papir!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.