God morgen, HA-leser!

Etter en ganske så mørk og kjølig start på høstferien, ser det etter hvert ut til å bli litt lysere og varmere:

Hamar-langtidsvarselet på YR melder riktignok både regn og småkjølige 3-4 plussgrader i dag, men deretter skal temperaturene krype sakte oppover helt fram til midten av neste uke.

Med tidvis lettskyet vær og temperaturer opp mot 10-11 grader i lavlandet, ser vi ut til å kunne få noen riktig behagelige høstdager før vinteren kommer.

Vi følger som alltid med på hvordan været påvirker både trafikk og andre lokale forhold.

Ellers denne onsdagen arbeider vi blant annet med dette:

Ombruk er i vinden, og sentralt på Hedmarken etablerer Sirkula nå en såkalt kretsløpspark for fremtiden. HA har sett nærmere på trenden.

Vi undersøker også hvordan det går med de lokale matprodusentene som selger varene sine utenfor Vikingskipet. Er det lønnsomt for selgerne – og hva sier kundene?

HA-sporten har vært høyt oppe etter HamKams mange triumfer denne høsten. Gutta på sporten har samtidig vært tilsvarende langt nede etter de bleke prestasjonene til Storhamar Hockey. Senest i går røk de gule og blå på et frustrerende tap hjemme mot Sparta.

Sporten følger opp laginnsatsen, som ut ifra forventningene ikke kan beskrives som noe annet enn grusomt skuffende.

Det blir også bred dekning av kveldens håndballkamp mellom Tertnes og Storhamar. Dette blir Magnus Johanssons første seriekamp som trener for Storhamar. Kampstart i Bergen er klokken 18:00.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00