God morgen!

Det er snart helg, og fredag betyr som vanlig en av ukas absolutt travleste dager i HA-redaksjonen.

De fleste har nok fått med seg at Veslemannen omsider kollapset ved 21-tiden i går. Men, vi har foreløpig ikke klart å finne noen relevant og lokal Hedmarken-vinkling utover at undertegnede kjørte forbi stedet i august i fjor, så da lar vi steinene i Rauma ligge i fred ...

Bulder og brak blir det derimot i Hamar, hvor vi i dag er klare til å presentere den siste ordførermålingen før mandagens valg.

Er Einar Busterud fortsatt favoritt, eller har Aud M. Riseng og de øvrige utfordrerne klart å hente inn forspranget? Følg med!

Vi tar også turen til Løten for å dekke åpningen av årets pultostfestival. Her blir det helt sikkert mye folk og masse liv i sentrum.

Gårsdagens mest engasjerende sak var nyheten om den dødelige sykdommen som har rammet et titall norske hunder den siste uka. Også på Hedmarken er det registrert et sykdomstilfelle. Vi følger opp saken og sjekker status hos veterinærene.

Fra sportens verden har vi publisert en fyldig sak om gårsdagens møte hvor Hamars politikere ble orientert om idrettens skjenkeplaner. Politikerne ble mer positive etter å ha fått avklart hva det hele dreier seg om.

Ellers blir det mer hockey i dag, og selvsagt siste nytt om Fart før den viktige hjemmekampen mot Avaldsnes i morgen.

Tips oss om små og store hendelser på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.