God morgen!

Det er fredag, og det betyr quiz på våre nettsider. Forrige uke ble det nærmest «opprør» fordi quizen uteble, men denne gangen er alt som det skal være. Her kan du teste hvor godt du har fulgt med i nyhetsbildet de siste dagene.

Før helga jobber vi blant annet med følgende saker:

Bengt Rotmo og hamarsingen Aleksander Gamme nærmer seg de utmattede polfarerne Børge Ousland og Mike Horn i Nordishavet. Planen var at redningsmannskapene skulle komme fram i går, men en sprekk i isen skapte trøbbel. Vi følger med på siste nytt fra den dramatiske redningsaksjonen.

Vi presenterer også et grundig intervju med vår lokale Nav-sjef Bjørn Lien som nå hentes inn for å rydde opp i Nav sentralt. Reporter Stian F. Steinsvik møter den konstituerte ytelsesdirektøren til en prat.

Det kommer også en sak om fastlegedekningen på Hedmarken. Hvordan står det til på de lokale legekontorene?

HA-sporten lover mer overgangsprat fra HamKam og Briskeby i dag. Sporten ser også fram mot hockeykampen borte mot Grüner i morgen. Hos de gule og blå på Hamar vest er det god stemning etter den solide kampen mot Frisk Asker i går.

En ordentlig godbit til slutt: Frank Brandsås har undersøkt hvilke lokale skjenkesteder som går best i førjulstida. Klarer de gamle traverne å holde stand mot alle nykommerne ...?

Dette og mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

God helg når den tid kommer!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00