Morn, ja!

Av en eller annen grunn pleier fredagene å være de travleste ukedagene for oss i redaksjonen. I dag blir intet unntak.

Her er noe av det vi sysler med:

Hva krangler folk på Hedmarken om? Stian F. Steinsvik lager en pikant sak fra konfliktrådet. Her er det mange interessante små og store konflikter å ta tak i.

Dagens største hendelse er likevel denne:

Klokken 11 kommer nemlig dommen i ankesaken mot drapstiltalte Svein Jemtland. Blir det 18 års fengsel, slik aktor la ned påstand om – eller blir Jemtland frifunnet?

HA gir deg siste nytt så snart dommen er offentliggjort.

I Løten blir det presentert hvem som mottar årets næringsstøtte fra kommunen. HA presenterer hele lista.

Fra sportens verden kan vi melde at skateboard-konkurransen Mjøsskate fortsetter. HA-sporten er på plass og lager blant annet bildegalleri fra Hamar og Stange.

Vi gir deg også en reportasje om fotballspiller Sebastian Pedersen i Strømsgodset, mens Pål Jacobsen fortsetter å dekke NM i svømming.

Kultur: I kveld er det premiere på årets hovedforestilling på Prøysenfestivalen, nemlig olabil-teateret «Præstvægen Grand Prix». Dette er en nyskrevet familieforestilling som baserer seg på historier og sanger av Alf Prøysen.

Dette og mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.