God morgen!

Våre mest rutinerte lesere husker kanskje hva som skjedde på denne dag i 1973. Oljekrisen var på topp, og 5. november for 46 år siden ble det derfor innført kjøreforbud for motorkjøretøyer i helgene. Tøffe tider!

I dag følger vi naturligvis med på den intense redningsaksjonen som pågår i isødet i nord. Bengt Rotmo og Hamars egen Aleksander Gamme er nå på vei over isen for å redde ut de nedkjølte og frostskadde ekspedisjonsdeltakerne Børge Ousland og Mike Horn. Grytidlig torsdag morgen kom oppdateringen om at de to gruppene nå bare er rundt 10 kilometer unna hverandre. Vi krysser fingrene!

Apropos dramatikk på is: Storhamars hockeyspillere lader opp til hjemmekamp mot Frisk Asker klokken 19. HA-sporten gir deg siste nytt før, under og etter kampen. Storhamar (43) ligger for øyeblikket hele 17 poeng bak suverene Oilers (60), men for de gule og blå er det viktig å øke avstanden ned til Vålerenga på tredjeplass (42).

Vi fortsetter også vår grundige dekning av jernbanesaken i Hamar. Reporter Stian F. Steinsvik har allerede levert en fyldig artikkel hvor de lokale stortingspolitikerne får uttale seg, og flere saker er under produksjon. Følg med!

Siden det er meldt nullføre og mildvær er vi også ekstra oppmerksomme på alt som foregår i trafikken denne torsdagen. Fram til nå har uka vært nokså kaotisk, så vi håper fortsettelsen blir noe roligere.

Tips oss om små og store hendelser på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00