God morgen!

Vi startet denne onsdagen med siste nytt om leteaksjonen etter mannen som er savnet i Ottestad. Politiet oppfordrer nå beboere til å sjekke egne eiendommer, boder og garasjer. Vi oppdaterer saken så snart det dukker opp ny informasjon.

Ellers vil vi i dag presentere en stor artikkel som inneholder en real duell mellom ordførerkandidatene Einar Busterud (BBL) og Aud M. Riseng (Ap). Her kan du som leser bli bedre kjent med de to politiske konkurrentene – og finne ut mer om hva de ønsker å utrette dersom de ender opp som ordfører.

Vi lager også en sak om lokale Ap-ordførere i Innlandet som har gått sammen og sendt brev til samferdselsministeren. Bakgrunnen er at ordførerne ønsker svar på hvorfor Intercity-dobbeltsporet står i fare for å ikke bli bygd helt til Lillehammer. Har samferdselsminister Jon Georg Dale et svar ...?

Senere i dag setter deler av sportsredaksjonen seg på flyet til Ålesund for å følge ettermiddagens HamKam-bortekamp. De grønne og hvite fra Hamar har rotet seg inn i alvorlig trøbbel etter helgas tap mot Notodden, og nå er det viktig for Kamma å sikre poeng mot sunnmøringene.

Det kommer også en håndballsak med en fersk rangering av eliteserien for kvinner. Følg med og se hvilken plass vi tror Storhamar havner på.

Dette og mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

Tips oss på 62519500 eller tips@h-a.no hvis du finner noe vi burde skrive om!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.