God morgen!

Det er meldt 23 grader og strålende vær, så da passer det bra at også vi bladfykene kommer oss ut i sola:

I Løten er gapahuken i Østbygda endelig gjenoppbygd, og på det berømte stupetårnet i Hamar får vi vite hvilken artist som skal framføre årets stupetårnkonsert.

I dag får vi også en omvisning på en av Hamars flotteste og mest kostbare eiendommer. Vi blir med en auksjonarius på jobb i en gedigen villa for å se hvordan han jobber når innbo av den eksklusive sorten skal selges.

HA-sporten begynner så smått å lade opp til lørdagens viktige hjemmekamp på Briskeby. HamKam tar imot Raufoss, og her må de grønne og hvite gjøre alt de kan for å hindre at de tre poengene blir med på bussen over til Toten.

I Eidsivating lagmannsrett er det én dags pause i ankesaken mot drapstiltalte Svein Jemtland. Fredag morgen er HA tilbake i retten og gir deg full dekning fra den siste dagen. Det blir spennende å høre sluttprosedyrene hvor aktor blant annet skal ta stilling til straffeutmålingen. Følg med på våre direkteoppdateringer fra klokken 09, fredag morgen!

I mellomtiden må du gjerne tipse oss om små og store nyheter. Kontakt oss på e-post (tips@h-a.no) eller telefon 62519500

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.