God morgen!

Vi starter denne intenst varme sommerdagen med dagens kanskje underligste sak:

Den polsk-norske kunstneren Andrej Nebb skal nemlig framføre et Munch-skrik (!) på Nordhue i Løten i dag. Hva i alle dager er nå dette for noe ...? HAs utsendte møter opp med et åpent sinn for å skrive om kunstprosjektet.

I Hamar fortsetter flyplassdebatten for fullt – nå også med helt nye og konkrete planer for utvidet flyplassvirksomhet. Ja, du leste riktig: UTVIDET flyplassvirksomhet. HA gir deg siste nytt.

Vi har også vært med stortingsrepresentant og Frp-politiker Tor André Johnsen på sykkeltur for å snakke om et tema han vanligvis ikke svinger innom så altfor ofte, nemlig sykkelpolitikk.

Sporten skriver blant annet om en fotballspiller fra Hedmarken som nå er svært ettertraktet i flere klubber i både inn- og utland.

Og som om ikke det er nok: Flere lokale idrettsutøvere er Europa-aktuelle, nærmere bestemt en gruppe syklende hedmarkinger som akkurat nå tråkker seg nedover kontinentet for å rekke fram til den store Tour de France-finalen på Champs-Élysées.

Sprekt!

Dette og mye mer finner du på HAs nettsider gjennom dagen.

Som vanlig: Tips oss om gode og lokale sommernyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.