God morgen!

I dag er virkelig dagen før den store dagen.

Is, pølser og flagg er kjøpt inn, og absolutt alt er i rute. Eller ...?

God Dag-skribent Hanne Maren Torpen Hokstad oppsummerer i dag på utmerket vis hvordan man møter det samme kaoset hvert eneste år.

Vi kommer i dag med en oppdatert værrapport før det hele braker løs i morgen tidlig.

Bompengedebatten er brennhet på Hedmarken, og reporter Jo Kjetil Heggelund følger opp temaet.

Ellers er vår reporter Stian F. Steinsvik i gang med en artikkel om en ny type lovbrudd: «Krypto-jegerne» på Hedmarken har nemlig som oppgave å spore opp folk som driver med ulovlig omsetning av digital valuta.

Klokken 18:00 møtes HamKam og Kongsvinger til duell hjemme i Hamar. «På Briskeby er KIL aldri helt blitt anerkjent», skriver vår sportsredaktør Rune Steen Hansen før oppgjøret.

Som alltid gir HA-sporten deg siste nytt før, under og etter kampen. Det blir også rikelig med håndballstoff opp mot lørdagens finale mellom Storhamar og Vipers.

Fra klokken 19 viser HATV 4.-divisjonsoppgjøret mellom Ringsaker og Storhamar på Gaupen kunstgressbane.

Sporten er også i gang med å lage en ny podcast fra gutta i «Stolthet og ære». Denne gangen er Vegard Skogheim gjest.

Vi svinger også innom Hamar katedralskole, hvor elevene har fått penger til holdningsskapende arbeid rundt integrering.

Til slutt: Vi ønsker alle våre lesere en riktig god nasjonaldag i morgen, og minner om at HAs nettsider vil være breddfulle av festbilder gjennom dagen.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.