God morgen!

I dag fortjener skihelten Gjermund Eggen en verdig begravelse i hjembygda Engerdal. I anledning begravelsen har Thor Gotaas skrevet denne sterke hyllesten til Eggen – akkompagnert av en rekke bilder og anekdoter fra et langt liv.

HA kommer også med bilder og tekst fra begravelsen.

Her hjemme på Hedmarken lurer mange på hva som er forskjellen på bompenger knyttet til E6 – og bymiljøpakker. Vår reporter Jo Kjetil Heggelund forklarer forskjellen.

Bompenger skaper utvilsomt mye dårlig stemning blant bilistene. Langt hyggeligere er det derimot at Olrudbakken endelig åpner for trafikk i ettermiddag. Etter flere måneder med vegarbeid vil mange trafikanter juble over å slippe kronglete omkjøringer mellom Hamar og Furnes.

Sportsredaksjonen blir med Fart-damene når de i ettermiddag reiser til Oslo og Groruddalen for å møte Grei i cupen.

Kulturavdelingen er på kino og ser filmen «Det ville pæretreet». Her ligger det etter hvert an til en rykende fersk anmeldelse.

Tips oss gjerne om små og større hendelser på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.