God morgen!

Åkerkrysset er fortsatt delvis stengt på grunn av riving, men nå er det bare to dager igjen til det verste arbeidet er ferdig – og da vil forhåpentligvis de største køene løse seg opp.

Hold ut!

I dag jobber vi blant annet med dette:

HA møter en familie i Ringsaker som har valgt å flytte til ei lita grend – i stedet for Brumunddal by. Hvorfor tok de dette valget?

Taxisjåførene i Hamar truer med å blokkere Stangevegen dersom det ikke kommer en løsning på den betente konflikten utenfor jernbanestasjonen. Bakgrunnen for sinnet er at drosjene blir presset vekk fra stasjonsområdet når benytter buss for tog.

HA følger saken og gir deg siste nytt.

Det skjer mye rundt Storhamar hockey om dagen, blant annet med flere spillere ut og inn. HA-sporten sjekker status, og fortsetter også dekningen av turneringen for gatelag på Briskeby. I dag avgjøres det hele.

Sporten har også nyhetssak som involverer både Storhamars håndball- og hockeylag.

Vi sjekker også værmeldingene, siden det nå er varslet ganske kraftige regnbyger de neste par dagene.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.