God morgen!

Etter noen usedvanlig intense uker fram mot valgdagen, har tiden etterpå nærmest gitt en slags følelse av vakuum – men også en etterlengtet ro.

For mange av politikerne er det derimot langt fra over, siden de tøffe forhandlingene om makt og posisjoner fremdeles pågår for fullt.

I Stange startet Nærmiljølista forhandlinger med både Arbeiderpartiet og Senterpartiet i går kveld. Hva blir resultatet ...?

Foreløpig er det voldsomt mye hemmelighold, men i løpet av dagen regner vi med å få ut siste nytt. Ordførerkampen er på ingen måte avgjort.

I Ringsaker fortsetter Anita Ihle Steen som ordfører, men også her pågår det nå diskusjoner og forhandlinger bak lukkede dører. HA er tett på prosessen.

I formiddag får vi også vite hvem som skal utgjøre det nye kommunestyret i Løten de neste fire årene.

Og når vi først er i Løten: I dag kommer vi til å fortelle dere en fin historie fra helsetunet.

Sporten lader opp til morgendagens etterlengtede hockey-sesongstart når Narvik tar imot Storhamar i Nordland.

Det kommer en Rinkside spesial på formiddagen med Patrick Thoresen som hovedgjest. I tillegg kommer det saker fra Narvik senere på dagen når både Storhamar og HA-sporten er på plass før serieåpningen.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.