God morgen!

Vi har kommet oss gjennom en varm og deilig sommernatt, og er rimelig klare for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

Dette er noe av det vi sysler med i dag:

HAs matskribenter Hanna og Henriette har vært ute og laget mattest, men denne gangen er de ikke spesielt imponert. Hele ukas test kan du lese grytidlig fredag morgen.

Kulturreporter David William Øynes har vært på kino og anmeldt to nye filmer. Heller ikke han er overbevist, og denne uka endte han med å trille noe så sjeldent som terningkast én.

Når vi først har befinner oss på kultursidene: I dag serverer vi historien om en Ottestad-mann som har brukt 100.000 kroner på å oppfylle drømmen om å gi ut en dobbel LP med egen musikk.

Næringsliv: Gårsdagens planlagte sak om McDonalds-planene på Maxi ble forsinket, men i dag kommer omsider artikkelen om kjøpesenterets framtidsplaner.

HA har også tenkt å ta turen ut på Mjøsa for å sjekke om folk er flinke til å følge fartsgrensene og bruke flytevest.

Gjengen på sporten er i dag på HamKam-trening på Briskeby. Har Helstrup & Co. klekket ut noen ny taktikk? Vi venter i spenning.

Vi skriver også om Lillestrøm-spiller Thomas Lehne Olsen fra Moelv som endelig er tilbake etter skade.

En grønn og kortreist godbit til slutt: Kirsten Flagstad-museet er i gang med å etablere et nytt hageanlegg midt i sentrum. Dette kan bli fint!

Som vanlig: Tips oss om små og store sommersaker på tips@h-a.no eller 62519500

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.