God morgen!

Alle som heter Fridtjof, Frits eller Frida har i dag en ekstra grunn til å feire: De har nemlig navnedag! Og vet du hvorfor? Jo, dette er en direkte konsekvens av at oppdageren Fridtjof Nansen ble født på denne datoen i 1861. Så nå vet du det!

Det er for øvrig en ganske mørk, grå og fuktig torsdagsmorgen, men vi har planer om å få opp temperaturen – på nyhetsplass, om ikke annet:

Vi kommer blant annet med en fersk næringslivssak om en lokal butikk som har gått konkurs.

I Løten blir det store endringer når nye rv. 3/25 legges utenom Brenneriroa og Løten sentrum. Hvordan vil det påvirke handelen og næringslivet?

Sporten jobber videre med å finne svar på hvordan Storhamar Hockey skal kjempe seg tilbake i toppen. Lørdag reiser de gule og blå til Lillehammer, og da er kun seier godt nok.

For HamKam ser det heldigvis noen hakk lysere ut, og i dag møter de grønn-hvite Strømsgodset til vennskapelig treningskamp klokken 12.

Vi følger også opp gårsdagens svært alvorlige voldshendelse på Kapp i Østre Toten. Klokken 14 i ettermiddag er det berammet fengslingsmøte i Gjøvik tingrett.

Vi oppdaterer så snart det dukker opp nye opplysninger i saken.

Til slutt minner vi også om dagens planlagte jernbanestreik mellom klokken 12 og 14. Har du planer om å reise med tog i dag, så bør du lese denne saken.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00