God morgen, HA-leser!

I dag var det minus 12 og skyfri blå himmel ved 06-tiden. I skrivende stund er det mer overskyet, men ifølge YR skal sola titte fram i løpet av dagen. Hold ut!

Denne trivelige torsdagen fortsetter vi arbeidet med å rette søkelyset mot den lovlige og den ulovlige taxinæringen.

Vi kommer også med en sak om Vinmonopolets butikk med landets største salgssvikt. Kan du gjette hvor den ligger? Hint: Hedmarken.

På Docile-puben har HamKam invitert til et åpent møte for supportere, trener og spillere. HA-sporten er på plass fra klokken 18.

Mange hockeysupportere er sikkert i godt humør etter at Storhamar vant den fjerde kvartfinalekampen mot Stjernen. Dermed får Storhamar-gutta en skikkelig pause før semifinalene om ei uke. I dette muntre videointervjuet sier trener Söderström at han skal feire med popkorn ...

Feire gjorde også denne gjengen på Heim, som i går åpnet dørene i Hamar sentrum. Her kan du lese vår stemningsrapport fra byens nyeste utested.

I Hamar har rådmannen bestemt seg for å slutte, og nå starter jakten på en erstatter. Kommunen bruker nesten 170.000 kroner på å leie inn et eksternt hodejegerfirma til å gjøre jobben.

I vår store artikkelserie om taxinæringen på Hedmarken har vi i dag publisert en sak om to unge taxisjåfører som virkelig brenner for yrket. Bak rattet i Hamar er Abdul og Emil supereksempler på framtidens sjåfører.

Torsdag betyr filmanmeldelser, og denne uka anbefaler vi to skikkelig godbiter som begge får terningkast fem. Her kan du lese vår vurdering av «Men alle vet»«Helan & Halvan» og «Jeg ser deg».

Helt til slutt har vi en skikkelig syrlig godbit: Hanne Maren Torpen Hokstad harselerer med NSBs nye navn – Vy.

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.