God morgen, HA-leser!

Dagen startet som en skikkelig blåmandag – men ikke nødvendigvis på den gærne måten: Rutene på bilen var riktignok fulle av tettpakket is, men himmelen er blå og nesten skyfri. I dag er det nemlig meldt sol og klarvær nesten hele dagen. Hurra!

Denne mandagen har vi blant annet følgende på programmet:

I dag publiserer vi den første av flere saker som omhandler taxinæringen på Hedmarken. Vi har intervjuet en ung kvinne som føler hun er nødt til å kjøre pirattaxi for å betale husleien.

I kveld spilles den tredje kvartfinalen i hockeysluttspillet. Storhamar har vunnet begge de første kampene mot Stjernen, og i dag blir det hjemmekamp på Hamar vest. Klarer de gule og blå tre på rad? HA-sporten gir deg siste nytt før, under og etter kampen.

Vi jobber også med en sak om en politimann som vraket en patruljebil etter å ha kjørt utrykning på en anleggsveg langs E6.

I Stange åpner Vinmonopolet i helt nye lokaler. HA er på plass og dekker åpningsfesten.

Ellers denne kjølige morgenen har vi allerede lagt ut disse sakene:

I Lillehammer sentrum ble en lokal mann pågrepet etter å ha løpt rundt og viftet med en stor kniv.

Også i Hamar Ap er det uro etter at Anne Bi Hoffsten meldte seg ut før helga. Her forklarer Anne-Lise Bakken hvorfor Hoffsten ble vraket fra et intern lederverv.

Enerhaugvegen 18 i Hamar skal rives, men avgjørelsen møter kraftig motstand. Nå har 343 personer skrevet under på en kampanje for å stanse det hele.

Dagens lille dessert: Å fostre opp en ny Mozart, Chopin eller Beethoven, det er lettere sagt enn gjort. I dagens God Dag-spalte skriver Anne Ekornholmen om familiens (manglende) musikalske gener – i tillegg til å dele et svært nådeløst og avslørende diplom fra oppveksten ...

Har du tips eller innspill? Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00