To unge menn i et stjålet kjøretøy kjørte av vegen i Åsmarka i Ringsaker i tretiden natt til lørdag. Politiet hadde mer å sette fingeren på enn det faktum at bilen var stjålet: Føreren hadde ikke gyldig førerkort, og politiet mistenker også at bilistene var påvirket av narkotika. Avkjøringen førte ikke til personskade, men politiet sikret seg derimot blodprøve av de to unge mennene. De anmeldes for ugjerningen.

KRANGLING I BRUMUNDDAL

Det ble meldt om ordensforstyrrelse mellom en bilfører og en annen person fra Brumunddal sentrum klokka tre natt til lørdag. Politiet mistenker at bilføreren kjørte pirattaxi. Vedkommende anmeldes for dette og fikk førerkortet beslaglagt. Begge parter ble bortvist fra sentrum, men de slapp unna anmeldelse.

NARKOTIKA

I Hamar kontrollerte politiet tre personer som blir anmeldt for bruk og/eller besittelse av narkotika. Politiet kom over personene klokken 00.35 natt til lørdag.

Fra Elverum fikk politiet et tips om salg av narkotika. Tipset medførte at en person blir anmeldt for besittelse av narkotika. Vedkommende ble dimittert etter avhør, melder Innlandet politidistrikt.

MÅTTE VELDIG PÅ DO

I Trysil kom politiet over en kar i 30-årene som gjorde sitt fornødne på offentlig sted. Han blir anmeldt, og mannen kan nok belage seg på å måtte punge ut noen tusenlapper for forseelsen.

SOMMERDEKK ER EN DÅRLIG IDÉ

I Hunndalen i Gjøvik ble en bil med sommerdekk stanset av politiet klokken 02.09 natt til lørdag. Bilførerens sertifikat ble beslaglagt, og det ble nedlagt bruksforbud på kjøretøyet.

MER OPPLANDSNYTT

Også andre steder i Oppland har Innlandet politidistrikt hatt litt å sysle med i natt:

På Beitostølen forsøkte en beruset 17-åring å komme seg inn på et utested klokka 01.50. Han lagde så mye bråk at politiet ble tilkalt. Gutten ble fjernet fra stedet av politiet og overlatt til sine foresatte.

På E6 i Ringebu ble et kjøretøy stanset etter tips fra publikum. Føreren var beruset og hadde heller ikke gyldig førerkort. Sånt fører til anmeldelse.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00