Det må ha vært en av de roligste natt til søndag noensinne for politiet. Men det som skjedde var dramatisk nok.

Klokken 01.00 var det drama og full utrykning til E6 ved Biri. I det sørgående løpet sto nemlig en bil i brann. 

Bilen var overtent, men ingen personer kom til skade. Det er var imidlertid ikke mulig å passere på E6 og vegen var stengt helt fram til klokken 02.10 da brannen ble slokket og bilen ble tauet vekk.

Klokken 06.00 gikk politiet ut med en savnet-melding etter en kvinne i 40-årene som hadde forsvunnet i Kongsvinger sentrum. 

35 minutter senere kom politiet med en melding om at hun var funnet. 

Ellers var det ingen andre hendelser i hele Innlandet natt til søndag.

Det opplyser politiet til HA søndag morgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.