Det var ikke mindre enn seks biler involvert i ulykken. Politiets melding var at to personer kunne være lettere skadd, men senere viste det seg at fire personer hadde lettere skader.

 - Tre personer klaget over nakkesmerter. En hadde skadet en ankel, forteller operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt.

Alle de seks bilene som var involvert var personbiler.

Ifølge operasjonslederen tok tre av personene seg til legevakt for egen hjelp.

 - Var det glatt på strekningen der kollisjonen skjedde?

 - Det er uvisst. Det var i alle fall ikke noe tema for oss i går kveld, sier Solberg.

Like før klokka 23 var vegen åpen igjen i begge retninger, ifølge Vegtrafikksentral Øst.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.