Sent lørdags kveld ble det avholdt trafikkontroll i Hamar. Resultatet ble at en bil ble avskiltet på grunn av avskiltingsbegjæring.

GJØVIK, kl. 2339: Én mann havnet i arresten etter ordensforstyrrelse. Mannen var overstadig beruset og kunne ikke ta vare på seg selv.

MOELV, kl. 0013: Politiet rykket ut etter melding om slagsmål på privat adresse. En mann i 30-årene ble tatt med til politiarresten. Mannen var ruset. Han anmeldes for kroppskrenking og bruk av narkotika.

GJØVIK, kl. 0018: En mann i 40-årene ble pågrepet for vold mot dame i Gjøvik sentrum. Han utførte også vold mot to politibetjenter. Han skal ha slått og bitt politiet. Forholdene anmeldes.

RENA, kl. 0126: En mann i 20-årene yppet til bråk på serveringssted i Rena og ble bortvist fra stedet. Ingen skadet i hendelsen.

GJØVIK, kl. 0138: Mann i 20-årene bortvist fra serveringssted i Gjøvik sentrum etter å ha opptrådt utagerende overfor en dørvakt.

ELVERUM, kl. 0152: Ordensforstyrrelse ved serveringssted i sentrum. 1 mann i 20-årene kjøres til arrest på Hamar. Forholdet anmeldes.

BRUMUNDDAL, kl. 0245: Mann i 50-åra bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel overfor dørvakter.

KONGSVINGER, kl. 0253: En mann i 20-årene anmeldes for urinering på offentlig sted i Storgata.

ELVERUM, kl. 0328: Slagsmål i sentrum. 3 gutter, alle rundt 20 år, er bortvist fra sentrum. Ingen personskade

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.