Her er politiloggen fra natt til lørdag 1. september:

Hamar, kl. 00.12: Politiet ble tilkalt til en privatadresse hvor naboene ble forstyrret av en fest. 50-70 ungdommer var tilstede. De fleste av disse løp i alle retninger da politiet ankom. Foreldrene til den mindreårige verten ble varslet, ingen ytterligere reaksjoner fra politiet.

Gjøvik, kl. 00.20: Politiet avsluttet en fest med mindreårige deltagere etter klager fra naboer. Foreldrene til verten ble varslet og det kommer ingen ytterligere reaksjoner fra politiet.

Hamar, kl. 00.25: En mann ble bortvist fra Hamar sentrum etter å ha nektet å fjerne seg fra en restaurant etter anmodning fra de ansatte. Han hadde oppført seg kranglete og ufint på stedet.

Stange-Kolomoen, kl. 01.38: Enslig kjøretøy kjørt av vegen. Ingen personskade, men føreren mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Fremstilt for prøvetaking og anmeldes for forholdet.

Vingrom, kl. 02.03: Politiet stanset et kjøretøy hvor føreren mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt. Både føreren og en passasjer var i tillegg i besittelse av en mindre mengde narkotika og anmeldes også for dette.

Tretten, kl. 04.24: Slagsmål med flere involverte. Politi og ambulanse til stedet. Uklart hendelsesforløp, en person kjørt til legevakt med småskader i ansiktet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.