Dette skjedde i Innlandet mens du sov.

Klokka 01.06 meldte politiet på Twitter om en kontroll som var avholdt ved Mjøsbrua. Der gjorde de en kontroll av 38 kjøretøyer, uten å finne noen grunn til å hverken skrive ut forelegg eller gi bort prikker.

 - Bra, står det til slutt i Twitter-meldingen.

Klokka 02.12 måtte en stor gjeng med russ vises bort fra en bensinstasjon på Jaren. Det skal ha vært mellom 60 og 70 stykker til stede ved stengetid, og da mente nok innehaver at det var på tide at de fant et annet sted å være.

Russen fant på flere ablegøyer i natt. Klokka 04.25 måtte politiet jage vekk 10 russebusser, som hadde møttes til en fest ved Lysgårdsbakkene i Lillehammer.

Det skal ha vært flere klager på støy, og da må festen ha vært relativt heftig da det er langt til nærmeste bolig fra hoppanlegget. Flere russ skal også ha brukt hoppanlegget som akebakke, noe som ikke ble satt like stor pris på av politiet, som altså sendte russen bort fra stedet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.