Det har vært en relativt rolig natt til søndag, men noen hendelser har det vært:

Klokken 23.40 stanset en politipatrulje en bil på Løvbergsmoen i Elverum. Vedkommende kjørte uten gyldig førerkort og forholdet anmeldes.

Like over midnatt ble en mann i 20-årene bortvist for natta fra et utested. Mannen er også anmeldt for truende oppførsel mot en dørvakt.

Omtrent samtidig ble en mann i 20-årene bortvist fra Hamar sentrum grunnet ordensforstyrrelse.

I Trysilfjellet skjedde så en temmelig lik hendelse. En mann i 20-årene ble bortvist grunnet ordensforstyrrelse på et utested.

I Elverum ble en mann i tenårene anmeldt for å ha fremvist falsk legimasjon på et utested.

Klokken 04.00 i natt ble en mann anmeldt for uaktsom kjøring i Hamar. Vedkommende hadde høy hastighet på bilen og kjørte blant annet på rødt lys.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.