I løpet av fredag har det vært mange viltpåkjørsler i Hedmark, melder politiet. 

Først rundt klokka 20.30 fredag kveld oppfordret politiet bilistene til å ferdes forsiktig, på grunn av at flere rådyr hadde blitt påkjørt i Hedmark. 

Litt over midnatt kom en ny oppdatering. Politiet opplyste denne gangen at det hadde vært hele 14 viltpåkjørsler i løpet av de siste 15 timene. I løpet av natta kjørte også en bil i grøfta i Skarnes fordi føreren måtte svinge unna for et rådyr. 

Festbråk

Litt over klokka 1 natt til lørdag måtte politiet rykke ut til en fest på en adresse i Brumunddal på grunn av bråk. Deltakerne fikk pålegg om å roe ned festen.

Noen minutter tidligere stoppet politiet en mann i 30-årene i Brumunddal for mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen ble framstilt for prøvetaking.

En time senere ble også en bilfører i Hamar stoppet og fratatt førerkortet for kjøring i påvirket tilstand. 

I Elverum måtte politiet rykke ut til et utested etter at det ble meldt om slossing på et utested litt over klokka 1. 

I løpet av natten ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel i Elverum. En annen anmeldes for urinering på offentlig sted. 

Også i Trysil ble en mann bortvist fra et utested på grunn av ufin oppførsel. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.