Anette Trettebergstuen er Hedmarks eneste representant i sentralstyret til Arbeiderpartiet, og er således ev av få som sitter tett på partiledelsen og håndteringen av Giske-saken. Hun har i motsetning til Knut Storberget og Anita Ihle Steen (som sitter i Aps landsstyre), fram til nå ikke gitt en eneste kommentar om den pågående Giske-saken.

Les også: Anita Ihle Steen har ikke tillit til Giske

Les også: Knut Storberget slår ikke hånden av sin venn

Etter maratonmøtet som hun deltok i onsdag var hun også knapp. Årsaken er at det er en pågående sak.

- Vi hadde et fem timer langt møt onsdag som endte med at hele sentralstyret har sluttet seg til og har full tillit til partiledelsens videre håndtering av saken. Mer ønsker jeg ikke å kommentere i avisa, sier hun.

 Det er ingen tvil om at både Trettebergstuen og andre i partiet er meget preget over krisen de har kommet i. Mange føler nok også på presset for å si noe om saken. Også Trettebergstuen, som er en velkjent talskvinne for likestilling.

 Hun ønsker likevel ikke å uttale seg mens partiet har en pågående prosess.

Hvor lenge denne prosessen skal pågå, er usikkert, men alt tyder på at partileder Jonas Gahr Støre kommer med en "dom" om ikke mange dagene, kanskje allerede før neste sentralstyremøtet, som er førstkommende mandag.

Trond Giske er sykemeldt og har fratrådt sin stilling som nestleder i Arbeiderpartiet på ubestemt tid.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.