Hun sølte nok litt med malingen damen som svingte penselen i vinduskarmen på hytta ved Brumund.

- 10 meter fra vår hytta kom det en naken skiløper i Brumundløypa kun iført blå lue, blå rumpetaske og skihansker. Jeg ble helt satt ut. Han var jo kliss naken bortsett fra nevnte bekledning. Han gikk fort og fint på ski også. Jeg løp ut og fikk fotografert mannen, forteller Furnes-kvinnen som oppholdt seg på hytta ved Brumundkampen.

blottet for blygsel

Mannen, som åpenbart var blottet for både blygsel og følelsen av kald nordavind, var ifølge kvinnen "en spreking".

 - Kan du beskrive stavsvingen?

- Hehe. Jeg rakk ikke å registrere særlig annet enn rumpa og rumpetaska. Men jeg sendte en snap til venninnene mine og de var sjokkerte. Mannen gikk naken i den trafikkerte løypa Brumund rundt. Det var litt vind, men skyfri himmel. Vet du hva, jeg hadde tenkt meg ut på ski etter malejobben, men jeg droppet det. Jeg hadde ikke lyst til å møte på ham igjen, sier kvinnen til HA.

veltrent kar

Bildet som vår leser tok torsdag i forrige uke klokka 1430, viser en veltrent kar på alle måter. Fotografen mener han må ha støtt på flere skiløpere på sin nakne ferd gjennom vinterlandskapet mellom hyttene på østsiden av Brumundkampen. Legg også merke til den gjennomtenkte fargebruken på de få tekstilene han har på seg.

- Jeg trodde knapt det jeg så, sier kvinnen til HA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.