– Nå har vi endelig nådd målet om NM-deltakelse. Vi har jobbet hardt over lang tid med små og store oppdrag, som vi håper gjør oss konkurransedyktige på NM. Vi gleder oss, dette blir spennende, sier Jonas Amberg, daglig leder i Eventicon UB.

Les også: Håper å tjene 100.000 kroner

Mesterskapet arrangeres 4. og 5. mai i Lillestrøm. I tillegg til Hamar-bedriften som konkurrerer om hovedprisen, er det fire andre ungdomsbedrifter fra Hedmark som skal være med å konkurrere.

Eventicon UB ble i mars kåret til fylkets beste Ungdomsbedrift, og de er dermed den eneste bedriften fra Hedmark som deltar i konkurransen om den gjeveste prisen: Norges beste Ungdomsbedrift 2017. Vinneren representerer Norge i EM i Brussel i sommer. Eventicon UB leverer markedsføring og dokumentasjon for eventer og bedrifter gjennom film, foto, sosiale medier og grafisk design.

Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og organisasjonen feirer i år 20-års jubileum. På landsbasis har nær 200 000 elever fått erfaring med ungdomsbedrift siden oppstarten.

– Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er framtidens ledere i næringslivet, sier Tove K. Gulbrandsen, styreleder i Ungt Entreprenørskap Hedmark.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00