Brumunddal kjørte over gjestene fra Tynset før pause. 

Men da trener Fred Leo Nysæter kastet inn lagets antatt beste spillere etter hvilen, falt laget stort i kvalitet.

Kristian Eriksen, Christoffer Heier Solbakken, Vegard Ruud og Henrik Lehne Olsen kom alle inn i pausen.

- Vi spilte bra før pause, og jeg trodde det skulle bli enda bedre. Men slik ble det ikke, sier Nysæter.

Tynset var langt unna vertene i kvalitet, og Nyæster skulle gjerne fått bedre motstand.

- Da vi booket kamp mot Tynset i november, hadde jeg ikke trodd at vi skulle møte et så svakt lag, sier han.

God start

Brumunddal, som spilte i samme divisjon som Tynset i 2016, kjørte over gjestene fra første spark på ballen.

Og det tok sju minutter før Brumunddal tok føringen. Ballen ble svingt inn foran mål, og Gaute Granmo kriget ballen over linja fra kloss hold. 

Fem minutter senere økte Erik Sigtbakken vertenes ledelse. Han klinte til fra 17-18 meter, og ballen havnet rett på undersiden av tverrliggeren og i mål.

Nicolai Michaelsen, som gikk fra HamKam til Brumunddal tidligere i vinter, la på til 3-0 da han ble frispilt på baksiden av Tynset-stopperne og vant duellen med målvakten.

To minutter senere var dansken på farten igjen. Michaelsen plukket opp et svakt utspill, og han satte inn lagets fjerde mål i nærmest tomt bur.

Tynset skapte ingen farligheter i løpet av 90 minutter.

Brumunddals lag (4-2-3-1): Stein-Erik Werven - Sindre Tråseth, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Fredrik Haave Andersen - Torgeir Strand Osmo, Madah Abdiallhi - Markus Haave Andersen, Nicolai Michaelsen, Erik Sigtbakken - Gaute Granmo.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.