Det kommer fram i en gjennomgang gjort av Aftenposten.

– Punktligheten i 2018 var dessverre den laveste vi har sett på mange år, sier persontogdirektør Arne Fosen i NSB til avisen.

Med punklighetsgrense menes det at toget er innenfor 3 minutter og 59 sekunder på Inter City. Les mer om alle banene i landet hos Aftenposten.

– Punktlighetstallene for 2018 er ikke i tråd med kvaliteten Bane Nor ønsker å levere til både reisende og togoperatører. Derfor har vi satt i gang en rekke tiltak for at persontogene igjen skal kunne seire i kampen mot klokken, sier Bjørn Kristiansen som er konserndirektør i divisjonen Kunde og trafikk, til Aftenposten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.