- Selv om jeg bor på andre siden av Mjøsa så er jeg kunde hos dere... Men får ikke lov å svare på undersøkelsen pga postnummeret mitt...., skriver en kunde under CC Hamars Facebook-post om undersøkelsen. 

"Det samme for meg. Løten er ikke velkommen til CC", skriver en annen. 

Andre mener på sin side at begrensningene er helt greie. 

"Folkens, dette går vel litt på hva slags informasjon de er ute etter?  Slutt å klag så mye, smil oftere", skriver en. 

Undersøkelsen ble lagt ut på CC Hamars Facebook-side fredag ettermiddag, og er ment for å finne folk i i en bestemt målgruppe som kan bidra for at CC Hamar skal bli bedre. 

"Vi trenger fortsatt noen som kan hjelpe oss til å bli bedre. Svar på noen spørsmål og se om det kan være deg vi leter etter. Her er det mulig å vinne gavekort for 5000,-.
Deltok du i januar kan du dessverre ikke være med denne runden", står det i meldingen som ble lagt ut på Facebook. 

Nærhet et kriterie

Senterleder på CC Hamar, Nina Utkilen, forklarer hvorfor det kun er de med postnummer Hamar som kan svare på undersøkelsen.

- Denne gangen er vi på jakt etter kunder som bor i nærheten av CC Hamar og som ønsker å ta del i et testpanel. Vi gjennomfører mange ulike undersøkelser. Denne gangen er nærhet til CC Hamar et av kriteriene, sier hun. 

- På Facebook skriver noen blant annet at "Løten er ikke velkommen til CC". Hva tenker du om det?

- Alle er selvfølgelig hjertelig velkomne til senteret vårt. Alle er imidlertid ikke med i alle undersøkelser, sier Utkilen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.