Selv om det er første gang løpet arrangeres i Hamar, er det ønskelig at løpet skal bli et årlig event, slik som på Gjøvik. CC- løpet skal etter hvert utvikle seg til å bli en stor folkefest med en rekke aktiviteter langs hele løypa.

– Vi er opptatt av at alle mennesker i byen skal være i aktivitet, sier Nina Indbryn, markedskoordinator ved CC Hamar.

Hun håper på god deltakelse utenfor CC Hamar på lørdag.

Arrangørene forventer opptil 100–200 deltakere.

CC Hamar arrangerer løpet i samarbeid med Ottestad idrettslag, samt Sport1, Fønix CC, Hamar Sentrum og DNB.

Hovedpremien er 10.000 kroner og trekkes blant alle som deltar. Men premien kan ikke benyttes av enkeltpersoner, og deltakeren som vinner må oppgi et veldedig formål han eller hun vil donere pengene til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.