De gamle lokalene til Rema 1000 i Parkgården skal nå bygges om til en markedshall.

HJ Eiendom Invest søker om tillatelse til både fasadeendring, omgjøring av de gamle Rema 1000-lokalene og et nytt område for uteservering.

Totalt vil markedshallen bli på 1.340 kvadratmeter.

Eierne Petter Johnsrud og Leif Atle Viken har tidligere uttalt at markedshallen skal være oppe og gå fra 1. mai i år.

Foreløpig er det ikke kjent hvilke aktører som skal inn.

Men i søknaden til Ringsaker kommune viser situasjonsplanen at det vil bli aktører innen ost og grønnsaker, pizza, sjømat, kjøtt, ølutsalg (mikrobryggeri), bakeri samt både en pub og cateringvirksomhet.

For å komme videre med planene om uteservering må HJ Eiendom Invest AS få dispensasjon fra reguleringsplanen:

Uteservering på 40 kvadratmeter er tenkt plassert på et lokk over nedkjøringen til parkeringshuset i Parkgården.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.