Hedmark trafikk har i flere somre satt ned prisen på sine bybusser og regionale busser til 10 kroner i juli måned. Det er en påskjønnelse til alle trofaste busskunder, men også en kampanje for å få flere til å oppdage og ta bussen.

Nå kjører de i gang sin populære tierkampanje også i advent. Fra 10. desember til og med 31. desember koster alle Hedmark trafikks ruter kun 10 kroner.

Billig julehandel

Det betyr at det går an å komme seg fra Hamar til for eksempel Charlottenberg på julehandel for 10 kroner per veg, men også til Elverum og Engerdal.

Den lave prisen er ikke den eneste gladnyheten som kommer fra Hedmark trafikk nå før jul. De kjører også mer buss på helligdagene enn de har gjort tidligere.

Færre innstillinger

Det er kun første juledag at alle ruter er innstilt grunnet høytiden. Både andre juledag og første nyttårsdag kjøres søndagsrute.

Det betyr at det går an å komme seg hjem fra juleselskap og la bilen stå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.