I anleggsperioden fram til slutten av september vil fylkesvegen være stengt for trafikk mellom Doksrud og Ringneskrysset.

Arbeidet med å utbedre fv. 153 Budorvegen startet før jul i fjor. Etter en liten vinterpause starter arbeidene opp igjen tirsdag 23. april.

– I tiden fra 23. april til slutten av september skal vi gjøre forsterkningstiltak av vegen samt gjennomføre grøfting, forteller byggeleder Simen Jevnaker i Statens vegvesen.

Stenges fire dager i uken

Utbedringen av fv. 153 Budorvegen vil få noen trafikale konsekvenser.

– Budorvegen vil være stengt for trafikk mellom Doksrud og Ringneskrysset i hele anleggsperioden fra 23. april til arbeidene er ferdig i slutten av september. Det vil være skiltet omkjøring fra rv. 25 via fv. 60 Arnsetvegen, fv. Lageråvegen og deretter fv. 115 Alderslystvegen til Budorvegen i Ringneskrysset, forklarer Jevnaker.

Beboere mellom Doksrud og Ringneskrysset vil ha tilgang til sine eiendommer, men må påregne noe ventetid og ved enkelte anledninger kjøre rundt.

Viktig for trafikksikkerheten

I gjennomsnitt kjører 1.400 kjøretøy daglig på Budorvegen, og utbedringsarbeidene gjøres for å bedre trafikksikkerheten på vegen.

Statens vegvesen gjennomfører utbedringsarbeidene av fv. 153 Budorvegen på vegne av Hedmark fylkeskommune.

Gjermundshaug Anlegg er utførende entreprenør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.