Det skal investeres betydelige beløp i handel, næring og bolig i Moelv.

Aktørene er Moelven Industrier ASA, Arthur Buchardt og Knut Hage (Mjøsbyen AS), grunneier Strand Brænderi AS og ganske sikkert Ringsaker kommune.

Neste tirsdag presenteres gigantplanene i Moelvens lokaler på Furubakken. Eiendomsselskapet Strand Brænderi eier store mjøsnære arealer mellom Steinvik camping og båthavna. Arealene ligger tett på E6 og ikke minst der den nye Mjøsbrua skal bygges.

– Jeg har ingen kommentar, sier Arthur Buchardt til HA.

– Jeg kan ikke si noe om dette, opplyser rådmann Jørn Strand i Ringsaker kommune.

Det som er sikkert er at tunge aktører og investorer har store planer for mjøsbyen Moelv, der det også kan bli bygd et nytt hovedsykehus en gang i framtiden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.